Mika Saavalainen

Mika SaavalainenFinnishEnglish

Yrittäjä,YKV,LKV,FM

044 030 3557

mika.saavalainen@remax.fi

Kokemus - tehokkuus - tuloksellisuus!

Minulla on yli 23 vuoden kokemus välitystyöstä, talomyynnistä ja rakentamisesta. Tyytyväisten asiakkaiden määrä on kasvattanut myyntiäni ja minut on palkittu jo useana vuonna Suomen eniten myyntiä tehneenä RE/MAX-ketjun välittäjänä.

Rakentajat ja tonttien myyjät kääntyvät usein puoleeni etsien asiantuntemusta myyntityöhön. Olen kirjoittanut kirjan "Kiinteistönvälittäjän Menestyksen Salaisuudet" ja halunnut näin jakaa kartuttamaani osaamista myös alalle aikoville. Koulutan aktiivisesti uusia välittäjiä alalle sekä ohjaan ja valmennan kokeneita myyjiä yhä parempiin suorituksiin.


Välittäjästä sanottua

Ensivaikutelma piti. Kokonaisuudessa kauppa sujui suunnitellusti.
10
Mika on super myyjä
10
Välittäjä oli erittäin asiallinen ja asiantunteva sekä ystävällinen. Hän tiesi kohteesta riittävästi ja toimitti tarvittavat asiakirjat ja opasti ehdollisen tarjouksen tekemisessä. Välittäjä oli jopa niin hyvä, että hän myi ostamamme kohteen ohella oman vanhan asuntomme :-)
10
Mika Saavalainen on täyden kympin arvoinen, kaikki on sujunut täydellisesti ja Mika on auttanut, pitänyt koko ajan ajantasalla missä mennään. Voin suositella häntä kaikille tutuille, jotka mahdollisesti suunnitelevat asuntokauppoja.
10
homma toimi hyvin ja aikataulussa. Mika Saavalainen hoiti kaupan maaliin ammattitaidolla ! Kiitos ! Hannu Koponen
Hannu KoponenOstaja
9
Saatiin välittäjältä eli Mikalta lähinnä paperit tonttiin liittyen ja hän teki kauppakirjat tms. valmiiksi meille. Itse kuitenkin käytiin tontilla pariinkin kertaan ja oltiin omatoimisesti naapureihin yhteydessä ja selvitettiin asioita talotoimittajien kanssa, eli välittäjän työ siinä mielessä oli helppoa ettei hänen tarvinnut "myydä" tonttia meille mitenkään. Mika oli kuitenkin mukava ja hänen kanssaan oli helppo asioida. Kaikki sujui nopeasti ja vaivattomasti, eli ihan hyvä fiilis jäi kokonaisuudessaan.
Hanna HeikkiläOstaja
8
Kyseessä oli tontti- sekä kiinteistökauppa ja ilman oikean välittäjän asiantuntemusta sitä olisi ollut mahdotonta esim. itse myydä. Välittäjän tuntemus rakentamisesta, tonttikaupoista (talo sr-kohde) ja saneerauskohteista merkitsivät erittäin paljon kun valittiin välittäjää. Kaikki sujuikin erinomaisesti.
Rauni IkonenMyyjä
10
Ei mitään valittamista. Luotettava vaikutelma syntyi heti ja pysyi loppuun saakka. Ongelmia ei tällä kertaa ollut (ensimmäinen myyntiyritys päättyi siihen, että ostaja ei tullut kaupantekotilaisuuteen enkä sen jälkeen suostunut hänen hinnanalennuspyyntöihinsä. Tämä ei ollut välittäjän syy.)
9
Mika on tonttikaupoissa omaa luokkaansa, hyvät verkostot ja luovia ehdotuksia, kiitos!
10
Välittäjä vastasi nopeasti erilaisiin kysymyksiin ja tarjousvaiheessa viestit välittyivät nopeasti myyjän ja ostajan välillä. Kaupanteko sujuin ongelmitta ja ja sujuvasti.
8
Välittäjä oli pätevä, ripeä ja hyväkäytöksinen ja myyntitapahtuma oli asiakkaalle odotettua huomattavasti helpompi
10
Aktiivisuus parasta kaikesta
9
Yhteistyö on ollut hyvä ja projekti jatkuu.
10
Erittäin ammattimainen ja miellyttävä myyjä. Asiat etenivät tehokkaasti, hinta-arviot kohdallaan ja kauppa syntyi nopeasti.
10
Kaikki toimi loistavasti ja kiinteistö myytiin nopeasti. Hinta oli omaa arviota edullisempi, mutta loppujen lopuksi ymmärtääkseni oikealla tasolla. Asiantunteva välittäjä!
9
Ei ongelmia.
8
Loistavaa välitystoimintaa kaikin puolin. Meitä palveli Mari Mild samasta toimistosta /sky.
10
Välittäjästä syntyi asiantunteva vaikutelma ja pyytämäni yksityisnäyttö onnistui ilman mitään ongelmia. Välittäjä osasi ammattitaidolla hoitaa tilanteen jossa asunnonomistaja kuoli ja kaupat tehtiinkin kuolinpesän kanssa. Pääsimme toivotulla aikataululla huoneistoon mittaamaan keittiön tulevaa keittiön remonttia varten. Oikein hyvä paketti kokonaisuudessaan, peukku ja kiitti!
10
Pyysin ehdotuksen kolmelta asuntovälittäjältä. Re/Max välittäjät olivat ainoat, jotka olivat tehneet kunnollisen pohjatyön ennen tapaamistamme. Kun vaikutelma oli lisäksi luotettava, valinta oli helppo.
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste