RE/MAX Skylla on tyylikkäät toimitilat sekä Töölönkadulla että Korkeavuorenkadulla. Jos sinulla on luja tahto menestyä, ota yhteyttä, tule tutustumaan ja tekemään välitysalan tulevaisuutta kanssamme!

Haluatko mukaan yhteen kaikkien aikojen menestyneimmistä myyntitiimeistä ja saada ainutlaatuisen tuen työllesi?

Kasvava huipputiimimme etsii sinua mukaan menestymään. Jos sinulla on jo LKV-pätevyys tai halukkuutta tutkinnon suorittamiseen ja olet pitkään haaveillut ammattitaitosi kehittämisestä ja tulojesi kertaluokan kasvattamisesta, olemme sinulle oikea toimisto.

Toivomme sinulta seuraavia asioita:

  • Haluat palavasti päästä hyviin ansioihin, mutta et hinnalla millä hyvänsä.
  • Haluat kehittyä paremmaksi välittäjäksi ymmärtäen, että koko urasi on toimintatapojen hiomista ja oppimista.
  • Haluat opetella tiimityön voiman.

Meille voit tulla työsuhteeseen hyvillä palkkaehdoilla!

Lisäksi tarjoamme LKV-päteville, oman yrityksen omistaville, kokeneille ja asiantunteville kiinteistönvälittäjille ainutlaatuisen 100LKV-diilin!

Kun et halua pyörittää toimiston rutiineja mutta haluat silti ympärillesi ammattimaisen työyhteisön, paras ratkaisu sinulle on RE/MAX Sky:n 100LKV-diili. Tälläistä diiliä et muualta saa! Tämä tarkoittaa sitä, että vuoden 80/20-välittäjäyrittäjyyden jälkeen saat erityisen palkkionjaon: vain kuukausimaksu (1500+alv.24%=1860 e) ja keskusorganisaation kulut. Näiden kulujen jälkeen välittäjäyrittäjä saa koko välityspalkkion!

100LKV-diili sopii erityisesti hieman parempaa tulosta tekeville välittäjille, jotka näin saavat arvoisensa korvauksen omasta työstään.

Jos sinulla on luja tahto menestyä, ota yhteyttä ja tule tekemään välitysalan tulevaisuutta kanssamme!

 

Yhteydenotot:

Mika Saavalainen
mika.saavalainen@remax.fi
044 030 3557

Mari Saavalainen
mari.saavalainen@remax.fi
050 411 8770