Kotisi on täynnä muistoja, mutta myös merkittävä osa omaisuuttasi. Siksi ei ole lainkaan yhdentekevää kenelle annat sen myytäväksi. Kokeneen RE/MAX -kiinteistönvälittäjän avulla saat asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan helposti ja nopeasti.

 

Asunnon myynti mielessä?

Asunnon myynti on suuri päätös. Kun olet tehnyt päätöksen myynnistä, on syytä ryhtyä toimeen.

Ei ole samantekevää, kuka asunnon myyntiä hoitaa, vaan haluat varmasti välittäjän, joka auttaa sinua kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa ja pyrkii myymään asuntosi parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Henkilökohtainen RE/MAX-kiinteistönvälittäjäsi vastaa asuntosi markkinoinnista ja tarjousneuvotteluista sekä toimii aina hyvän välitystavan mukaisesti. Palvelemme asuntoasioissa ympäri Suomen ja tarjoamme asunnollesi maan laajimman verkkonäkyvyyden.

Miten asunnon myyntiprosessi etenee?

1. Ilmainen arviokäynti

Asunnon myynti lähtee liikkeelle nykyisen asuntosi hinnan arvioinnista. Ilmaisen hinta-arviokäynnin aikana välittäjämme tutustuu asuntoosi. Hinta-arvion tekemisessä välittäjä hyödyntää muun muassa tietoa alueen toteutuneista asuntokaupoista sekä omaa kokemustaan ja aluetuntemustaan.

2. Toimeksiantosopimuksen tekeminen ja asunnon myynnin valmistelut

Kun teet päätöksen asunnon myynnistä, tehdään toimeksiantosopimus ja asunnon myynnin valmistelut voivat alkaa. Laadimme yhdessä kanssasi Kodinmyyntisuunnitelman, jossa sovimme asunnon myynnin etenemisestä. Selvitämme ja hankimme puolestasi kaikki asunnon myyntiin tarvittavat asiakirjat.

3. Asunnon myynti käynnistyy

Asunnon myynnissä oikeanlainen markkinointi on tärkeä osa asunnon myyntiä. Markkinoimme asuntoasi monikanavaisesti ja kohdennetusti – pyrimme siis tavoittamaan juuri oikeat ihmiset oikeaan aikaan. Takaamme kohteillemme näkyvyyden asuntoportaaleissa (kuten Oikotie.fi ja Etuovi.com) ja markkinoiden parhaan näkyvyyden sosiaalisessa mediassa.

Verkoston voimaa ei sovi myöskään aliarvioida. RE/MAX-välittäjiä on lähes 400 ympäri Suomen, ja välittäjämme jakavat aktiivisesti tietoa keskenään.

4. Asunnon myynti etenee

Välittäjämme vastaa koko myyntiprosessin etenemisestä: hän järjestää ja hoitaa asuntoesittelyt ja pitää sinut ajan tasalla myynnin etenemisestä. Myös asunnon ostotarjousneuvottelut ja ostotarjousten koordinointi ovat välittäjän vastuulla.

5. Ostotarjouksen hyväksyntä ja kaupanteko

Kun myyjä ja ostaja ovat päässeet yhteisymmärrykseen asunnon myyntiehdoista ja -hinnasta, hyväksytään ostotarjous ja kaupantekotilaisuuden valmistelu alkaa. Välittäjän vastuulla on järjestää kaupantekotilaisuus ja laatia kaupantekoasiakirjat, kuten asunnon kauppakirja. Välittäjä varmistaa, että asuntokauppaprosessi ja siihen liittyvät asiakirjat on laadittu Suomen lain vaatimusten mukaisesti.

6. Asuntokaupan jälkeiset järjestelyt ja muutto

Kun asuntokaupat on tehty, tulee ajankohtaiseksi muun muassa muuttoasioiden järjesteleminen ja varainsiirtoveron maksaminen. RE/MAX-välittäjä auttaa sinua kaikissa kysymyksissä myös asuntokaupan teon jälkeen.

Jätä siis asunnon myynti meille, ja hoidamme puolestasi muun muassa

  • asunnon hinnan arvioinnin
  • asuntoon liittyvien asiakirjojen ja todistusten hankkimisen
  • laadukkaat valokuvat ja myyntiesitteen asunnostasi
  • asuntonäytöt (sekä yleiset että yksityiset)
  • tarjousneuvottelut ja kauppakirjojen laadinnan.

RE/MAX-välittäjä toimii tukenasi kaikissa asunnon myyntiin liittyvissä asioissa. Palvelupakettimme tarjoavat juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisratkaisun asuntosi myyntiin.

Kaipaatko apua asuntosi myyntiin? Jätä yhteydenottopyyntö.Sinun täytyy lukea ja hyväksyä RE/MAXin tietosuojaseloste.

Kiinteistötoimisto Sky Oy

Töölönkatu 11 A
00100 Helsinki
050 523 8221

Korkeavuorenkatu 4
00150 Helsinki
040 775 5225

Ota yhteyttä

y-tunnus 2633891-5