Ullanlinna

Ullanlinna ja sen sisarkaupunginosat Kaivopuisto ja Eira, muodostavat yhdessä Helsingin niemen eteläosan. Alue on Helsingin arvostetuimpia ja varakkaimpia kaupunginosia ja toimii kotina noin 12 000 asukkaalle. Ullanlinnasta löytyy myös toinen kiinteistönvälitystoimistomme osoitteesta Korkeavuorenkatu 4.

Ullanlinna on kuuluisa ihanista kivijalkapuodeistaan sekä tunnelmallisista kahviloista ja ravintoloista. Ranta-aluetta ja Kaivopuistoa kiertää upea ulkoilureitti lukuisine ravintoloineen – Uunisaarta unohtamatta. Meren tuoksu ja kesäiset rantakahvilat luovat ainutlaatuisen miljöön. Vanhat – yli satavuotiaat talot ja niiden tunnelma, yhdistettynä jalkakäytävien ihmisvilinään luovat lämminhenkisen ja elävän kaupunginosan, jonne monet halajaa.

Kiinteistönvälitys Ullanlinna

Täällä sijaitsevat kodit pysyvät samojen sukujen omistuksessa usein pitkään, mutta kun Ullanlinnasta tulee ihania asuntoja myyntiin, hoidamme huoneistojen välityksen ammattitaidolla ja koteja kunnioittaen. Alueen asuntoja ostavat hyvätuloiset pariskunnat ja perheet, jotka arvostavat laadukasta asiakaspalvelua ja asiakaslähtöistä myyntitapaamme.

Kodit ovat sydämen asia – myös meille.

Kiinteistönvälittäjä Ullanlinna

Oletko etsimässä asunnollesi kiinteistönvälittäjää – mitkä ovat sinun kriteerejäsi välittäjän valinnassa? Arvostatko laatua, ammattitaitoa sekä asiakaslähtöistä palvelua? Jos vastasit kyllä, olemme sinulle oikea välitystoimisto.

Korkeavuorenkadun toimistoltamme Ullanlinnasta löydät kokeneet, ammattitaitoiset ja paikalliset kiinteistönvälittäjät asuntosi myyntiin. Korkea työmoraali yhdistettynä aluetuntemukseen sekä pitkään kokemukseen mm. arvoasuntojen ja ullakkojen myynnissä takaavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen myyntiprosessin ja kauppahinnan.

Mikäli olet suunnittelemassa asuntosi myyntiä, olet etsimässä uutta asuntoa tai haluat muuten vain keskustella asuntomarkkinatilanteesta, poikkea kahville Korkeavuorenkadulle – kiinteistönvälittäjämme auttavat mielellään mieltäsi askarruttavissa asioissa!

Historian havinaa

Ullanlinnan nimi on muotoutunut kahdesta eri lähteestä. ‘Linna‘ juontaa juurensa 1700-luvun suunnitelmiin, joissa alueelle aiottiin rakentaa linnoitus. Nimi Ulla tulee Ruotsin kuningatar Ulriika Eleonooran mukaan, joka oli Ruotsin kuningatar vuosina 1718 – 1720 ja Kaarle XII:n sisar.

Ullanlinnan nykyinen rakennuskanta on pääosin Jugendia, vaikka 1800- luvulla alue olikin Helsinkiläisten huvila-aluetta ja rakennukset olivat pääosin puuhuviloita.