Kiinteistönvälitys Ullanlinna

Etsitkö asunnollesi kiinteistönvälittäjää Ullanlinnan alueelta? Me myymme asuntosi korkealla ammattitaidolla, vuorenvarmalla aluetuntemuksella, parhaaseen hintaan ja ripeästi. Ullanlinnan asuntojen keskimääräinen myyntiaika on yleensä alle kaksi kuukautta − kokenut tiimimme on myynyt alueen huoneistoja jopa ensimmäisellä myyntiviikolla!

Olemme myyneet asuntoja jokaisesta Ullanlinnan kolkasta. Viilattu prosessimme etenee arviokäynnistä toimeksiantoon, laadukkaisiin myynti- ja markkinointitoimiin, tarjousneuvotteluun ja lopulta onnistuneeseen kaupan tekoon.

Alla muutamia esimerkkejä myydyistä kohteista:

  • Puistokatu 11 (211 m2), upea huoneisto puistonäkymin
  • Muukalaiskatu 2 (120 m2), tunnelmallinen koti arvostetussa Villa Lunassa
  • Merikatu 7 (111 m2), arvohuoneisto uskomattomin merinäkymin
  • Korkeavuorenkatu 24 (31,5 m2), tilaihme ja suunnittelijan taidonnäyte

Huvilakatu Ullanlinna Helsinki Kasarmikatu Ullanlinna Helsinki

Jos arvostat ammattitaitoa, laatua ja asiakaslähtöistä palvelua, olemme sinulle oikea välitystoimisto. Korkea työmoraali, vankkumaton aluetuntemus ja pitkä kokemus muun muassa arvoasuntojen ja ullakkojen myynnistä takaavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen myyntiprosessin. Tutustu kokeneisiin kiinteistönvälittäjiimme täällä.


”Kokonaiskuva oli hyvin ammattitaitoinen ja tehokas. Kaikki sujui aikataulussa, ja vähän nopeamminkin. Välittäjä piti taitavasti sekä ostajan että myyjän puolta”.

Tarjoamme sinulle laadukkaan Sky-palvelupaketin, jonka avulla saat kotisi myytyä nopeasti ja hyvään hintaan. Paketti sisältää kodinmyyntisuunnitelman, hinta-arvion, markkina-analyysin, ammattivalokuvauksen ja tehokkaat markkinointitoimenpiteet. Tutustu paketin sisältöön tarkemmin täällä.

Tule vierailemaan toimistossamme tai jätä yhteydenottopyyntö täällä.

Kiinteistönvälitys Ullanlinna

Yhteystiedot:
Korkeavuorenkatu 4
00150 Helsinki
Puh: 040 7755 225

Aukioloajat:
Ma-to 10-17
Pe 10-16
Viikonloppuisin sopimuksen mukaan

Tervetuloa keskustelemaan asuntoasioista kanssamme!

Toinen toimistomme sijaitsee Töölössä.


Kiinteistönvälitys Ullanlinna − tietoja alueesta

Ullanlinna tunnetaan kivijalkapuodeistaan sekä tunnelmallisista kahviloistaan ja ravintoloistaan. Ranta-aluetta ja Kaivopuistoa kiertää upea ulkoilureitti lukuisine ravintoloineen – Uunisaarta unohtamatta. Vanhat, yli satavuotiaat talot ja niiden tunnelma yhdistettynä jalkakäytävien ihmisvilinään, luovat lämminhenkisen ja elävän kaupunginosan.

Ullanlinna, Kaivopuisto ja Eira muodostavat yhdessä Helsingin niemen eteläosan. Alue on Helsingin arvostetuimpia ja varakkaimpia, ja toimii kotina noin 12 000 asukkaalle. Ullanlinnassa myydään etenkin pienempiä kaupunkiasuntoja, mutta myös alueen suuria arvoasuntoja tulee ajoittain myyntiin. Ullanlinnan nykyinen rakennuskanta on pääosin Jugendia.

Ullanlinnassa sijaitsevat kodit pysyvät usein pitkään samojen sukujen omistuksessa. Kun Ullanlinnassa vapautuu asuntoja myyntiin, hoidamme huoneistojen välityksen ammattitaidolla ja koteja kunnioittaen. Alueen asuntoja ostavat useimmiten hyvätuloiset pariskunnat ja perheet, jotka arvostavat uuden kotinsa sijainnin lisäksi laadukasta asiakaspalvelua ja asiakaslähtöistä myyntitapaamme.

Tervetuloa keskustelemaan asuntoasioista kanssamme Ullanlinnan toimistolle tai jätä yhteydenottopyyntö täällä!