Töölö

Töölö on kahden kaupunginosan muodostama alue Helsingin kantakaupungissa. Töölön jakaa kahtia Eteläisen ja Pohjoisen Hesperiankadun välinen puistovyöhyke eli Hesperian esplanadi, jonka eteläpuolelle jää Etu-Töölö ja pohjoispuolelle Taka-Töölö. Koko Töölön alueella on asukkaita noin 30 000. Kiinteistönvälitystoimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Töölössä aivan Hesperian puiston läheisyydessä ja täällä teemme laadukasta kiinteistönvälitystä monen alan huippuammattilaisen kanssa yhteistyössä.

Töölö on haluttua asuinaluetta – eikä suotta. Tämä kulttuurin, taiteen ja liikunnan ystävien keidas tarjoaa upeat puitteet asumiseen ja elämiseen. Alueen upeille arkkitehtuurisille nähtävyyksille ja Töölönlahden huikeille ulkoilumahdollisuuksille ei löydy vertaa.  Eduskuntatalo, kansallismuseo, Finlandia-talo, oopperatalo, Olympiastadion ja lukuisat urheiluhallit ja pallokentät löytyvät tästä kauniista ja vehreästä kaupunginosasta.

Kiinteistönvälitys Töölö

Kun Töölön alueelta tulee asuntoja myyntiin, on asuntojen myyntiajat Helsingin lyhyimpiä ja tänne haluavat niin lapsiperheet kuin iäkkäämmät pariskunnatkin. Kun valitsette kiinteistönvälittäjän omalle kodillenne Töölössä, huomioikaa ensimmäisenä se, että alueen tunteva kiinteistönvälittäjä osaa ammattitaidolla kertoa ostajille myös alueen ja talojen historiasta ja myöskin tämän arvostetun kaupunginosan parhaista puolista.

Kiinteistönvälittäjä Töölö

Etu-Töölössä sijaitsevassa toimistossamme työskentelee tiimi rautaisia välitysalan ammattilaisia. Kiinteistönvälittäjiemme joukosta löytyy kokemusta niin rakentamisesta, uudiskohteiden myynnistä, arvoasunnoista, ullakkorakentamisesta, kuin asuntojen rahoituksestakin – myyntiä unohtamatta. Panostamme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja laadukkaaseen työtapaan. Työskentelemme tiiminä toistemme osaamista hyödyntäen, näin varmistamme että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen osaamisen kaikkiin tilanteisiin.

Olet tervetullut toimistollemme tutustumaan meihin ja keskustelemaan asuntoasioista. Kerromme mielellämme vinkkejä asuntosi myyntiprosessin aloittamiseen, uuden asunnon ostamiseen tai alueen markkinatilanteeseen liittyen. Poikkea siis kahville!

Historian havinaa:

Suurin osa Töölön kivitaloista on rakennettu vuosien 1910-1930 välisenä aikana. Taka-Töölössä sijaitsevat talot on pääosinrakennettu 1930-luvulla ja talot tarjoavat enemmän pienempiä asuntoja. Nousukaudella 1920-luvulla rakennetussa Etu-Töölössä sijaitsevat pääosin alueen suuret, yli 150 m2 huoneistot.