Kiinteistönvälitys Töölö

Etsitkö asunnollesi kiinteistönvälittäjää Töölön alueelta? Me tunnemme alueen paremmin kuin kukaan, joten myymme asuntosi korkealla ammattitaidolla, parhaaseen hintaan ja ripeästi. Töölön alueen suosio auttaa meitä myymään asuntosi tehokkaasti − parhaimmillaan Töölön asunnoista hyväksytään ostotarjous parissa päivässä!

Olemme myyneet asuntoja joka kadulta Töölön alueella. Tarkkaan hiottu prosessimme etenee arviokäynnistä toimeksiantoon, laadukkaisiin myynti- ja markkinointitoimiin, tarjousneuvotteluun ja pian onnistuneeseen kaupan tekoon.

Alla muutamia esimerkkejä myydyistä kohteista:

  • Runeberginkatu 57 (80 m2), ylimmän kerroksen kolmio, ostaja löytyi kolmessa päivässä
  • Humalistonkatu 1 (82 m2), myimme kolmion alle kahdessa viikossa
  • Arkadiankatu 33 (196 m2), ylimmän kerroksen perheasunto
  • Välskärinkatu 1 (52 m2), remontoitava kaksio myytiin kahdessa päivässä

Töölö Arkadiankatu Helsinki Töölö Humalintonkatu Helsinki Töölö Runeberginkatu Helsinki

Meillä on korkea työmoraali, vankkumaton aluetuntemus ja pitkä kokemus laadukkaasta ja asiakaslähtöisestä työstä. Kiinteistönvälittäjillämme on kokemusta niin rakentamisesta, uudiskohteiden myynnistä, arvoasunnoista, ullakkorakentamisesta kuin asuntojen rahoituksestakin – myyntiä unohtamatta. Tutustu kokeneisiin kiinteistönvälittäjiimme täällä.


“Välittäjä teki minkä lupasi, ja vielä nopeammin kuin osasin odottaa! Täyden kympin välittäjä – miellyttävä, luotettava sekä asiansa osaava”

Tarjoamme sinulle kattavan Sky-palvelupaketin, jonka avulla saat kotisi myytyä parhaaseen hintaan, stressittömästi ja nopeasti. Paketti sisältää muun muassa kodinmyyntisuunnitelman, hinta-arvion, markkina-analyysin, tarvittaessa kodin stailauksen, ammattivalokuvauksen ja tehokkaita markkinointitoimenpiteitä. Tutustu paketin sisältöön tarkemmin täällä.

Tule vierailemaan toimistossamme tai jätä yhteydenottopyyntö.

Kiinteistönvälitys Töölö

Yhteystiedot:
Töölönkatu 11 A
00100 Helsinki
Puh: 050 523 8221

Aukioloajat:
Ma-to 10-17
Pe 10-16
Viikonloppuisin sopimuksen mukaan

Tervetuloa keskustelemaan asuntoasioista kanssamme!

Toinen toimistomme sijaitsee Ullanlinnassa.


Kiinteistönvälitys Töölö − tietoja alueesta

Töölö on haluttua asuinaluetta, sillä se tarjoaa kulttuuria, arkkitehtuuria, taidetta ja liikuntamahdollisuuksia. Eduskuntatalo, kansallismuseo, Finlandia-talo, Suomen Kansallisooppera, Olympiastadion sekä lukuisat urheiluhallit ja pallokentät löytyvät läheltä.

Töölö on kahden kaupunginosan muodostama alue Helsingin kantakaupungissa joka jakautuu Hesperiankadun puistovyöhykkeen molemmin puolin – eteläpuolelle jää Etu-Töölö ja pohjoispuolelle Taka-Töölö. Koko alueella on noin 30 000 asukasta. Suurin osa Töölön kivitaloista on rakennettu vuosien 1910-1930 välisenä aikana. Taka-Töölössä on tarjolla etenkin pienempiä asuntoja, Etu-Töölössä puolestaan suurempia, yli 150 m2 huoneistoja.

Kiinteistönvälitystoimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Töölössä aivan Hesperianpuiston läheisyydessä. Tule vierailemaan toimistossamme tai jätä yhteydenottopyyntö täällä.

1.